Over ons

Een culinaire wereldreis in hartje Den Bosch

blue-dots

Sinds begin oktober 2017 is aan de Brede Haven 7 in Den Bosch Jack’s Foodbar geopend. Een volledig nieuw concept waar eigenaresse Kary Wolfs vol passie over vertelt. Toegegeven: haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zelfs de meest conservatieve fijnproevers laten zich hier verleiden…

Een uniek concept

Na een aantal omzwervingen besloot Kary, horecamens in hart en nieren, uiteindelijk haar hart te volgen, maar dan wél met een volledig nieuw concept. Kary’s passie voor lekker en vers eten ontstond al in haar vroege jeugd, toen haar vader op zijn eigen land de ingrediënten voor het avondeten bij elkaar verzamelde. Die jeugdherinnering ligt ten grondslag aan Jack’s Foodbar. Wie bij Jack’s binnenstapt, waant zich door het vele hout en de decoratieve mospanelen aan de wand inderdaad een avonturier, een ‘Lumberjack’, die midden in de vrije natuur zijn potje kookt op een zelf aangelegd vuurtje. Met één verschil: bij Jack’s hoef je niets zelf klaar te maken, dat doet het gastvrije team voor je.

Passie voor vers

Bij Jack’s worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist van de chef-kok. De passie voor verse producten is duidelijk af te lezen van de menukaart. Bij Jack’s geen pakjes en zakjes: alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen marinades, waardoor een heerlijke, rauwe barbecuesmaak ontstaat, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van Jack’s zijn echt anders dan anders. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!

blue-dots

Culinair avontuur

Ben je toe aan een nieuwe culinaire ervaring, dan ben je van harte welkom bij Jack’s. Heerlijk lunchen, gezellig borrelen of avontuurlijk dineren – niets moet, alles kan. Kom je met een grotere groep of kun je niet kiezen uit alle bijzondere gerechten op de menukaart, vraag dan naar het Jack’s Adventure Menu.

Jack’s Foodbar is geopend van maandag tot en met zondag, vanaf 12:00 uur.

See you at Jack’s!

Overtuigd?

Gemakkelijk reserveren

zaken-doen-bij-jacks
Karakteristiek overleggen

Zaken doen bij Jack’s

blue-dots

De ligging van Jack’s Foodbar is ideaal: op een steenworp afstand van het Centraal Station, in de bruisende binnenstad van ’s-Hertogenbosch, maar wel in de luwte van het stadsrumoer. De perfecte plek dus om, onder het genot van een heerlijke lunch, in een rustige én rustgevende omgeving te sparren of gewoon even bij te praten met collega’s en klanten.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag:

12:00 tot 22:00 uur.

Jack’s Foodbar

Brede Haven 7
5211 TL, ‘s-Hertogenbosch

073 – 73 702 73

Je mag ons bellen
om te reserveren.

© Jack’s Foodbar